autoškola
- Zuzana
- 

- New Member
- 

Less
		More

- Thank you received: 0

24 Aug 2009 12:13				#522
		by Zuzana

Replied by Zuzana on topic Odp.:autoškola			

Dobrý den a ahoj "kolegům a kolegyním" ,
,
blahopřeju úspěšné absolventce autoškoly a všem, kteří se rozhodli pustit se do studia jakékoli školy! Já jsem se po šesti letech od operace rozhodla, že si splním sen a poletím alespoň chvíli jako pták, a skočila jsem si v červenci v tandemu padákem. A bylo to víc než skvělé . A proto se pane doktore ptám, mohla bych si udělat základní výcvik pro skok padákem (tentokrát už bez volného pádu)? (Jsem v klin. remisi, bez léků.)
 . A proto se pane doktore ptám, mohla bych si udělat základní výcvik pro skok padákem (tentokrát už bez volného pádu)? (Jsem v klin. remisi, bez léků.)
Děkuji a přeji všem pohodové letní dny.
Zuzana:silly:
					 ,
,blahopřeju úspěšné absolventce autoškoly a všem, kteří se rozhodli pustit se do studia jakékoli školy! Já jsem se po šesti letech od operace rozhodla, že si splním sen a poletím alespoň chvíli jako pták, a skočila jsem si v červenci v tandemu padákem. A bylo to víc než skvělé
 . A proto se pane doktore ptám, mohla bych si udělat základní výcvik pro skok padákem (tentokrát už bez volného pádu)? (Jsem v klin. remisi, bez léků.)
 . A proto se pane doktore ptám, mohla bych si udělat základní výcvik pro skok padákem (tentokrát už bez volného pádu)? (Jsem v klin. remisi, bez léků.)Děkuji a přeji všem pohodové letní dny.
Zuzana:silly:
Please Log in or Create an account to join the conversation.
- Líba
- Visitor
- 

24 Aug 2009 13:35				#523
		by Líba

Replied by Líba on topic Odp.:autoškola			

Tak to klobouk dolů, to je odvaha!! Já jsem si to také chtěla  vyzkoušet, alespoň jednou,ale přeci jen ty zrpávy jsou někdy úděsné a mám přeci jen zodpovědnost. Tak jsem začala jezdit ve 40 na motorce.
 Já jsem si to také chtěla  vyzkoušet, alespoň jednou,ale přeci jen ty zrpávy jsou někdy úděsné a mám přeci jen zodpovědnost. Tak jsem začala jezdit ve 40 na motorce. To je snad bezpečnější.
 To je snad bezpečnější.  Ale školu taky letos začínám, v tolika letech do prváku. Vzali mě do Brana na MU obor filologie. Tak snad to dotáhnu do úsoěšného konce. Takže všem přeji notnou dávku odvahy a:cheer: ť vyzkouší to,po čem každý touží.O tom ten život je.
 Ale školu taky letos začínám, v tolika letech do prváku. Vzali mě do Brana na MU obor filologie. Tak snad to dotáhnu do úsoěšného konce. Takže všem přeji notnou dávku odvahy a:cheer: ť vyzkouší to,po čem každý touží.O tom ten život je.			
					 Já jsem si to také chtěla  vyzkoušet, alespoň jednou,ale přeci jen ty zrpávy jsou někdy úděsné a mám přeci jen zodpovědnost. Tak jsem začala jezdit ve 40 na motorce.
 Já jsem si to také chtěla  vyzkoušet, alespoň jednou,ale přeci jen ty zrpávy jsou někdy úděsné a mám přeci jen zodpovědnost. Tak jsem začala jezdit ve 40 na motorce. To je snad bezpečnější.
 To je snad bezpečnější.  Ale školu taky letos začínám, v tolika letech do prváku. Vzali mě do Brana na MU obor filologie. Tak snad to dotáhnu do úsoěšného konce. Takže všem přeji notnou dávku odvahy a:cheer: ť vyzkouší to,po čem každý touží.O tom ten život je.
 Ale školu taky letos začínám, v tolika letech do prváku. Vzali mě do Brana na MU obor filologie. Tak snad to dotáhnu do úsoěšného konce. Takže všem přeji notnou dávku odvahy a:cheer: ť vyzkouší to,po čem každý touží.O tom ten život je.			Please Log in or Create an account to join the conversation.
- admin
- 

- Moderator
- 

Less
		More

- Thank you received: 80

24 Aug 2009 22:38		 -  24 Aug 2009 22:40		#524
		by admin

Replied by admin on topic Odp.:autoškola			

Zuzano,
já jsem si tandem zkusil před 5 lety, a dodnes na to vpomínám jako jeden z nejúžasnějších zážitků, ono se to ani slovy nedá popsat. Pak mi to nechtěl nikdo věřit,ale mám diplom a fotky .
 .
Já razím názor, že pokud je myastenie pod kontrolou, v klinické remisi, bez léků, řadu let bez obtíží, že neexistují žádné limity. Když Vás to Zuzano chytlo, tak proč ne:silly: . Nechoďte ale pak za mnou, když se Vám neotevře padák (pardon, to je takový drsný doktorský humor)
Zdraví
dr.Piťha
					já jsem si tandem zkusil před 5 lety, a dodnes na to vpomínám jako jeden z nejúžasnějších zážitků, ono se to ani slovy nedá popsat. Pak mi to nechtěl nikdo věřit,ale mám diplom a fotky
 .
 .Já razím názor, že pokud je myastenie pod kontrolou, v klinické remisi, bez léků, řadu let bez obtíží, že neexistují žádné limity. Když Vás to Zuzano chytlo, tak proč ne:silly: . Nechoďte ale pak za mnou, když se Vám neotevře padák (pardon, to je takový drsný doktorský humor)

Zdraví

dr.Piťha
		Last edit: 24 Aug 2009 22:40  by admin.			
- Zuzana
- 

- New Member
- 

Less
		More

- Thank you received: 0

25 Aug 2009 12:55				#525
		by Zuzana

Replied by Zuzana on topic Odp.:autoškola			

Dobrý den pane doktore,
říká se, že správný lékař pečuje i o duši pacienta, ale jak k ní není tělesná schránka..., tak vaše veškerá péče končí !Tak alespoň jednou ročně takovou malou duchovní prohlídku?! Nerada bych byla nezvaným hostem
 !Tak alespoň jednou ročně takovou malou duchovní prohlídku?! Nerada bych byla nezvaným hostem   .
.
Ale vzhledem k tomu, že na výcvik teprve spořím, tak se nebojte, na jarní kontrolu nejspíš dorazím kompletní .
 .
Děkuji za povolení ke startu a doufám, že podobné pochopení bude mít i letecká lékařka.
Mějte se .
.
Zuzana
					říká se, že správný lékař pečuje i o duši pacienta, ale jak k ní není tělesná schránka..., tak vaše veškerá péče končí
 !Tak alespoň jednou ročně takovou malou duchovní prohlídku?! Nerada bych byla nezvaným hostem
 !Tak alespoň jednou ročně takovou malou duchovní prohlídku?! Nerada bych byla nezvaným hostem   .
.Ale vzhledem k tomu, že na výcvik teprve spořím, tak se nebojte, na jarní kontrolu nejspíš dorazím kompletní
 .
 .Děkuji za povolení ke startu a doufám, že podobné pochopení bude mít i letecká lékařka.
Mějte se
 .
.Zuzana
- admin
- 

- Moderator
- 

Less
		More

- Thank you received: 80

25 Aug 2009 20:31		 -  25 Aug 2009 20:32		#526
		by admin

Replied by admin on topic Odp.:autoškola			

Dobrý den Zuzano,
není nic jednoduššího než se telefon. objednat
Zdraví
dr.Piťha
					není nic jednoduššího než se telefon. objednat
Zdraví

dr.Piťha
		Last edit: 25 Aug 2009 20:32  by admin.			
		Time to create page: 1.176 seconds