Mediální smršť

• Dvořák
  • Návštěvník
  • Návštěvník
07. úno 2010 11:31 #789 od Dvořák
Odpověděl Dvořák pro téma Odp.:Mediální smršť
Dobrý den .Nevím proč by se o myasthenii nemělo psát v bulváru.Ne , všichi lidé čtou Zdravotnické noviny a publikace vydavané nakladatelstvím SOLEN. S pozdravem Kerel Dvořák

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

• walzanka
  • Návštěvník
  • Návštěvník
07. úno 2010 17:27 #790 od walzanka
Odpověděl walzanka pro téma Odp.:Mediální smršť
Pane Dvořák souhlasím s Vámi.Zdenka Valoušková

• admin
  • Autor tématu
  • Administrator
  • Administrator
Více
07. úno 2010 22:18 #791 od admin
Odpověděl admin pro téma Odp.:Mediální smršť
Nemyslím si, že by se o myastenii psalo jen v odborném tisku. Ctím ale právo na názor přítele zhrzeného pana Plice. Já se naopak domnívám, že za poslední 2 roky povědomí o nemoci výrazně zvýšilo. Webové stránky mají průměrnou návštěvnost 100 lidí za den. Ale ať si každý udělá úsudek sám.
dr.Piťha

• walzanka
  • Návštěvník
  • Návštěvník
08. úno 2010 07:48 - 08. úno 2010 07:53 #792 od walzanka
Odpověděl walzanka pro téma Odp.:Mediální smršť
Pane doktore já jsem chtěla reagovat na Váš příspěvek,že se Vám nelíbí psaní o MG v bulvárech,že na to doplatí pacient.Ano v tomto máte pravdu,někdo toho může zneužít a mít třeba i radost.Ale když je článek psaný anonymně ?V každém případě se mi líbí,že myslíte na nás na pacienty.A toho si cením.
Poslední změna: 08. úno 2010 07:53 uživatelem walzanka.

Více
08. úno 2010 14:01 #795 od JOLMARK
Odpověděl JOLMARK pro téma Odp.:Mediální smršť
Zdravím Vás pane doktore.Já s Vámi taky nesouhlasím,všeobecné podvědomí o myastenii je stále nizké a to i mezi lékaři a klidně Vám to dokáži .Zdraví Vás Jolanka

• admin
  • Autor tématu
  • Administrator
  • Administrator
Více
08. úno 2010 14:28 - 09. úno 2010 12:44 #796 od admin
Odpověděl admin pro téma Odp.:Mediální smršť
Dobrý den,
děkuji za reakci, vidím, že jsem otevřel zajímavé a diskutabilní téma.
Myslím si, že kdo chce a má zájem se o myastenii dnes dozví to co potřebuje, tím myslím i lékaře. Určitě máte pravdu, že řada lékařů o MG nic neví a ani bohužel nemají zájem vědět. Dalším počinem je něco, o čem jsem zatím nepsal, ale letos v listopadu vyjde odborná monografie o MG, na které se podílí 9 autorů a která v ČR dopud chybí. Myslíte, že si jí prostudují lékaři, kteří svou práci dělají jen jako povolání, které je ani nebaví???
Věřte, že si často připadám jako sám voják v poli, na druhou stranu se přeci jen trochu blýská na lepší časy, pacienti jsou vybaveni informacemi pro lékaře, lékaři s námi nyní častěji léčbu telefonicky konzultují...
Velmi rád, kdyby jste se svěřila se svými zkušenostmi, od toho jsou tu Vaše stránky.
No a musím se opakovat, že už víc pro propagaci a zlepšení péče o myasteniky asi nemohu udělat
dr.Piťha
Poslední změna: 09. úno 2010 12:44 uživatelem admin.

Vygenerováno za 0.943 sekund