autoškola
- Zuzana
 - 

- Nováček
 - 

Méně
		Více

- Obdržená poděkování 0

24. srp 2009 12:13				#522
		od Zuzana

Odpověděl Zuzana pro téma Odp.:autoškola			

Dobrý den a ahoj "kolegům a kolegyním"
,
blahopřeju úspěšné absolventce autoškoly a všem, kteří se rozhodli pustit se do studia jakékoli školy! Já jsem se po šesti letech od operace rozhodla, že si splním sen a poletím alespoň chvíli jako pták, a skočila jsem si v červenci v tandemu padákem. A bylo to víc než skvělé
 . A proto se pane doktore ptám, mohla bych si udělat základní výcvik pro skok padákem (tentokrát už bez volného pádu)? (Jsem v klin. remisi, bez léků.)
Děkuji a přeji všem pohodové letní dny.
Zuzana:silly:
					blahopřeju úspěšné absolventce autoškoly a všem, kteří se rozhodli pustit se do studia jakékoli školy! Já jsem se po šesti letech od operace rozhodla, že si splním sen a poletím alespoň chvíli jako pták, a skočila jsem si v červenci v tandemu padákem. A bylo to víc než skvělé
Děkuji a přeji všem pohodové letní dny.
Zuzana:silly:
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- Líba
 - Návštěvník
 - 

24. srp 2009 13:35				#523
		od Líba

Odpověděl Líba pro téma Odp.:autoškola			

Tak to klobouk dolů, to je odvaha!!
 Já jsem si to také chtěla  vyzkoušet, alespoň jednou,ale přeci jen ty zrpávy jsou někdy úděsné a mám přeci jen zodpovědnost. Tak jsem začala jezdit ve 40 na motorce.
 To je snad bezpečnější. 
 Ale školu taky letos začínám, v tolika letech do prváku. Vzali mě do Brana na MU obor filologie. Tak snad to dotáhnu do úsoěšného konce. Takže všem přeji notnou dávku odvahy a:cheer: ť vyzkouší to,po čem každý touží.O tom ten život je.			
- admin
 - 

- Moderátor
 - 

Méně
		Více

- Obdržená poděkování 80

24. srp 2009 22:38		 -  24. srp 2009 22:40		#524
		od admin

Odpověděl admin pro téma Odp.:autoškola			

Zuzano,
já jsem si tandem zkusil před 5 lety, a dodnes na to vpomínám jako jeden z nejúžasnějších zážitků, ono se to ani slovy nedá popsat. Pak mi to nechtěl nikdo věřit,ale mám diplom a fotky
 .
Já razím názor, že pokud je myastenie pod kontrolou, v klinické remisi, bez léků, řadu let bez obtíží, že neexistují žádné limity. Když Vás to Zuzano chytlo, tak proč ne:silly: . Nechoďte ale pak za mnou, když se Vám neotevře padák (pardon, to je takový drsný doktorský humor)
Zdraví
dr.Piťha
					já jsem si tandem zkusil před 5 lety, a dodnes na to vpomínám jako jeden z nejúžasnějších zážitků, ono se to ani slovy nedá popsat. Pak mi to nechtěl nikdo věřit,ale mám diplom a fotky
Já razím názor, že pokud je myastenie pod kontrolou, v klinické remisi, bez léků, řadu let bez obtíží, že neexistují žádné limity. Když Vás to Zuzano chytlo, tak proč ne:silly: . Nechoďte ale pak za mnou, když se Vám neotevře padák (pardon, to je takový drsný doktorský humor)
Zdraví
dr.Piťha
		Poslední změna: 24. srp 2009 22:40  uživatelem admin.			
- Zuzana
 - 

- Nováček
 - 

Méně
		Více

- Obdržená poděkování 0

25. srp 2009 12:55				#525
		od Zuzana

Odpověděl Zuzana pro téma Odp.:autoškola			

Dobrý den pane doktore,
říká se, že správný lékař pečuje i o duši pacienta, ale jak k ní není tělesná schránka..., tak vaše veškerá péče končí
 !Tak alespoň jednou ročně takovou malou duchovní prohlídku?! Nerada bych byla nezvaným hostem  
.
Ale vzhledem k tomu, že na výcvik teprve spořím, tak se nebojte, na jarní kontrolu nejspíš dorazím kompletní
 .
Děkuji za povolení ke startu a doufám, že podobné pochopení bude mít i letecká lékařka.
Mějte se
.
Zuzana
					říká se, že správný lékař pečuje i o duši pacienta, ale jak k ní není tělesná schránka..., tak vaše veškerá péče končí
Ale vzhledem k tomu, že na výcvik teprve spořím, tak se nebojte, na jarní kontrolu nejspíš dorazím kompletní
Děkuji za povolení ke startu a doufám, že podobné pochopení bude mít i letecká lékařka.
Mějte se
Zuzana
- admin
 - 

- Moderátor
 - 

Méně
		Více

- Obdržená poděkování 80

25. srp 2009 20:31		 -  25. srp 2009 20:32		#526
		od admin

Odpověděl admin pro téma Odp.:autoškola			

Dobrý den Zuzano,
není nic jednoduššího než se telefon. objednat
Zdraví
dr.Piťha
					není nic jednoduššího než se telefon. objednat
Zdraví
dr.Piťha
		Poslední změna: 25. srp 2009 20:32  uživatelem admin.			
		Vygenerováno za 1.537 sekund