Alergie
- vioneta
- 
				 Topic Author Topic Author
- New Member
- 

Less
		More

- Thank you received: 0

04 Sep 2009 15:07				#541
		by vioneta

Alergie was created by vioneta			

Dobry den chci se zeptat, nejak se mi nejak vice rozjela asi alergie na prach apod. zatim nevim jiste, v pondeli bych chtela kvuli tomu zajit ke sve lekarce. Uz drive sem sem tam zacla kychat a mela ucpany nos pri stlani nebo nejakem uklizeni obleceni. A chci se zeptat jesli to ma nejaky vliv na myasthenii, protoze se citim nejak oslabene a unavene.			
					Please Log in or Create an account to join the conversation.
- admin
- 

- Moderator
- 

Less
		More

- Thank you received: 80

04 Sep 2009 19:25		 -  04 Sep 2009 19:27		#542
		by admin

Replied by admin on topic Odp.:Alergie			

Dobrý den,
alergie je též porucha imunity, ale u ní probíhají jiné imunopatologické pochody. Kupodivu o vazbě myastenie a alergie se roho ví velmi málo. Jsou popisovány případy, že léčením alergie se mohou zlepšit příznaky myastenie a naopak. Nevím, zda Vás moje uspokojila, ale určitě dejte vědět i ostatním, zda potlačení elergie mělo vlov na Vaší únavu a slabost. Pozor, některá antihitaminika sami o sobě mohou mít tlumivé projevy.
S pozdravem:)
dr.Piťha
					alergie je též porucha imunity, ale u ní probíhají jiné imunopatologické pochody. Kupodivu o vazbě myastenie a alergie se roho ví velmi málo. Jsou popisovány případy, že léčením alergie se mohou zlepšit příznaky myastenie a naopak. Nevím, zda Vás moje uspokojila, ale určitě dejte vědět i ostatním, zda potlačení elergie mělo vlov na Vaší únavu a slabost. Pozor, některá antihitaminika sami o sobě mohou mít tlumivé projevy.
S pozdravem:)
dr.Piťha
		Last edit: 04 Sep 2009 19:27  by admin.			
			Please Log in or Create an account to join the conversation.
		Time to create page: 2.844 seconds