Mestinon 60

  • MonikaRoko
  • Topic Author
  • Offline
  • New Member
  • New Member
More
17 Aug 2020 21:26 #1902 by MonikaRoko
Mestinon 60 was created by MonikaRoko
Dobrý deň, mám čerstvo diagnostikovanú MG generalizovanu, dnes je piaty deň čo užívam mestinon 60 v dávke 3x1. No a od tretieho dňa užívania je môj stav horší ako bol. Ráno ledva vstanem, prejdem po byte, nevládzem, ledva rozprávam. Stav sa mi trošku zlepšuje počas dňa,po druhej tabletke?, a večer sa cítim lepšie ako ráno, ale stále bez dostatku síl niečo robiť.
Doteraz som fungovala tak, že som zvládla byť aktívna každý 3-4 deň, mala som energiu no potom síce museli nasledovať oddychové dni, ale zvládla som vtedy aspoň bežné činnosti. A takto slabo som sa cítila možno 1krat týždenne, ale to som musela ťahať viac aktívnych dní. Otázkou je či je normálne to zhoršenie a či to prestane dlhším užívaním lieku. Ďakujem

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 Aug 2020 08:39 #1903 by admin
Replied by admin on topic Mestinon 60
Dobrý den,
Buď vám Mestinon nezabírá, nebo ho máte málo. Mohla by jste tedy zkusit změnu dávkování, 1 Mestinon si vzít již kolem 5.00 ráno, zůstat ještě 2 hodiny v posteli a pak další dávky po 4 hodinách, tedy 9.00, 13.00, 17.00. Dá se zvýšit i na 5 - 6 dražé denně, ale mohly by jse objevit jeho nežádoucí účinky (průjm, slinění, křeče ve svalech). Pokud se stav na Mestinonu nezlepší, bude nutné nasadit léky, které ovlivňují imunitní systém po dohodě s vaším neurologem.
S pozdravem :-)
dr. Piťha
The following user(s) said Thank You: MonikaRoko

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 2.054 seconds
Powered by Kunena Forum