Myastenie versus zamestnani
- Dasa
- 
				 Topic Author Topic Author
- Senior Member
- 

Less
		More

- Thank you received: 1

25 Nov 2008 19:23				#129
		by Dasa

Myastenie versus zamestnani was created by Dasa			

Ahoj vsem,
jsem trochu zvedava a zajimalo by me, jake maji ostatni myastenici zamestnani a jak to zvladaji.Musel nekdo z vas zmenit kvuli teto nemoci praci, ci se dokonce rekvalifikovat?Je nekdo z vas v uplnem ci castecnem invalidnim duchodu?A pokud v castecnem, jake zamestnani pri tom vykonavate?Ja s tim trosku bojuju,jeste pred tim nez mi diagnostikovali MG jsem odjela do Anglie se naucit anglicky,tudiz jsem zacinala jako pokojska.Jak uz to v zivote byva,tak jsem se zamilovala do Anglicana a rozhodla se tu zustat.Behem meho pobytu tady se mi ale plne rozvinula myastenie a ja prestala praci pokojske zvladat.Dala jsem vypoved a sef mi nabidl jinou praci, ktera neni tak fyzicky narocna,ale stejne se porad nekdy dost nalitam, i kdyz delam jen na pul uvazku.Jsem vystudovana zdravotni sestra a nekolik let jsem take pracovala v kancelari.Bohuzel mam problem si tady najit slusnou praci,ktera by vyhovovala memu zdravotnimu stavu, ale bez prijmu zustat nemuzu a nechci.Jak jste na tom vy ostatni?Treba najdu v pribehu nekoho jineho inspiraci.:)Preji vsem hodne sil.Dasa
					jsem trochu zvedava a zajimalo by me, jake maji ostatni myastenici zamestnani a jak to zvladaji.Musel nekdo z vas zmenit kvuli teto nemoci praci, ci se dokonce rekvalifikovat?Je nekdo z vas v uplnem ci castecnem invalidnim duchodu?A pokud v castecnem, jake zamestnani pri tom vykonavate?Ja s tim trosku bojuju,jeste pred tim nez mi diagnostikovali MG jsem odjela do Anglie se naucit anglicky,tudiz jsem zacinala jako pokojska.Jak uz to v zivote byva,tak jsem se zamilovala do Anglicana a rozhodla se tu zustat.Behem meho pobytu tady se mi ale plne rozvinula myastenie a ja prestala praci pokojske zvladat.Dala jsem vypoved a sef mi nabidl jinou praci, ktera neni tak fyzicky narocna,ale stejne se porad nekdy dost nalitam, i kdyz delam jen na pul uvazku.Jsem vystudovana zdravotni sestra a nekolik let jsem take pracovala v kancelari.Bohuzel mam problem si tady najit slusnou praci,ktera by vyhovovala memu zdravotnimu stavu, ale bez prijmu zustat nemuzu a nechci.Jak jste na tom vy ostatni?Treba najdu v pribehu nekoho jineho inspiraci.:)Preji vsem hodne sil.Dasa
Please Log in or Create an account to join the conversation.
- Bohdana
- 

- New Member
- 

Less
		More

- Thank you received: 0

26 Nov 2008 18:42				#131
		by Bohdana

Replied by Bohdana on topic Odp.:Myastenie versus zamestnani			

Ahojky.                                         Já jsem před MG dělala na 12hodinové směny.Pak jsem byla 6 let na mateřské,takže se nic nedělo,až když mi skončila a já měla nastoupit do práce,tak mi pan Dr.Piťha doporučil, vzhledem k mé časté unavitelnosti svalů,abych si zažádala o částečný invalidní důchod a našla si práci na pár hodin.Díky bohu se vše podařilo:) .Chodím na 4-5hod do práce,podílím se na výrobě punčochového zboží.Baví mě to a jsem spokojená .Naštěstí mi zaměstnavatel vyšel vstříc ,takže si prac. dobu můžu určovat podle potřeby.Zdravím všechny Bohdana.
 .Naštěstí mi zaměstnavatel vyšel vstříc ,takže si prac. dobu můžu určovat podle potřeby.Zdravím všechny Bohdana.			
					 .Naštěstí mi zaměstnavatel vyšel vstříc ,takže si prac. dobu můžu určovat podle potřeby.Zdravím všechny Bohdana.
 .Naštěstí mi zaměstnavatel vyšel vstříc ,takže si prac. dobu můžu určovat podle potřeby.Zdravím všechny Bohdana.			Please Log in or Create an account to join the conversation.
- Ivana Sporinová
- Junior Member
- 

Less
		More

01 Dec 2008 14:10				#162
		by Ivana Sporinová

Replied by Ivana Sporinová on topic Odp.:Myastenie versus zamestnani			

Ahojte, mě by také zajímalo, co většina z nás- vás vlastně dělá za práci. Já jsem momentálně na MD, která mi v září bude končit, tak abych trošku měla představu, kde a jakou práci si hledat.I když nějak fyzicky nepracuji, jsem docela často unavená a představa, někde 8 hodinové práce mě trošku děsí.Díky a mějte se krásně			
- walzanka
- 

- Elite Member
- 

Less
		More

- Thank you received: 1

20 Mar 2009 10:34				#333
		by walzanka

Replied by walzanka on topic Odp.:Myastenie versus zamestnani			

Já jsem pracovala 8 hodin denně,dojížděla jsem,pracovala na směny,přesčasy až jsem se tak vyčerpala,že jsem skončila ,no ani to nebudu psát.Ze všeho mě dostala paní primářka Bakosová,plazmaferezy a imuran.Mám částečný důchod,do práce nechodím.Potřebuji určitý režim a když vše dodržuji,tak je mi dobře.Mějte se a přeji hodně sil.			
- Zvedelová
- New Member
- 

Less
		More

10 Sep 2011 14:44				#1228
		by Zvedelová

Replied by Zvedelová on topic Odp.:Myastenie versus zamestnani			

Ahoj,
ja som ucitelka a akurat mi po dvoch rokoch padov diagnostikovali MG. este mi len nastavuju liecbu a trosku sa bojim co bude s pracou kedze ako ucitelka musim vela rozpravat a mne moje usta a hlasivky akosi strajkuju ale dufam ze liecba rychlo zaberie a ja sa budem moct vratit do skoly
 ale dufam ze liecba rychlo zaberie a ja sa budem moct vratit do skoly  

ja som ucitelka a akurat mi po dvoch rokoch padov diagnostikovali MG. este mi len nastavuju liecbu a trosku sa bojim co bude s pracou kedze ako ucitelka musim vela rozpravat a mne moje usta a hlasivky akosi strajkuju
- admin
- 

- Moderator
- 

Less
		More

- Thank you received: 80

01 Oct 2011 22:45				#1239
		by admin

Replied by admin on topic Odp.:Myastenie versus zamestnani			

Dobrý večer,
nejspíše Vám navrhli kromě léků i thymektomii. Myslím, že máte velkou šanci na zlepšení a stabilizaci choroby, která by Vám neměla bránit ve vašem zaměstnání.
Mnoho štěstí
dr.Piťha
					nejspíše Vám navrhli kromě léků i thymektomii. Myslím, že máte velkou šanci na zlepšení a stabilizaci choroby, která by Vám neměla bránit ve vašem zaměstnání.
Mnoho štěstí

dr.Piťha
		Time to create page: 1.652 seconds