ČSSZ

Více
06. pro 2009 14:00 #668 od isabo
ČSSZ vytvořil uživatel isabo
:( Dobrý den pane doktore mám dotaz.V pátek mě přišlel z ČSSZ dopis kde mě oznamují že mě z druhého stupně dávají do prvního stupně.Důchod se mě nemění a ani peníze , ale tahle změna se mě ani trochu nezamlouvá.Mám výhody druhého stupně což je ZTP sleva na autobus a vlak a ted mě to chtějí sebrat.Tahle změna pro mě platí od Nového roku 2010.Mám se proti tomu hned odvolat ??? Myslím že tohle příjde více lidem co mají Myasthenii a slevy na vlaky a autobusy.děkuji Bednáriková:(

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
07. pro 2009 15:15 #675 od admin
Odpověděl admin pro téma Odp.:ČSSZ
Dobrý den,
dnes jsme si telefonicky prověřovali, zda nedošlo k zavedení nějaké nové vyhlášky, která by omezovala nárok na mimořádné výhody. Podle našich informací se tak nestalo. Zdá se mi podivní přístup, že bez posouzení vašeho současného zdravotního stavu by někdo "od zeleného stolu" takto postupoval. Měla by jste se odvolat a trvat na odborném zdravorním posouzení.
S pozdravem:)
dr.Piťha

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

  • Líba
  • Návštěvník
  • Návštěvník
09. pro 2009 14:18 #687 od Líba
Odpověděl Líba pro téma Odp.:ČSSZ
Dobrý den, ráda bych přispěla v tomto směu také radou o odvolání. Minulý měsíc jsem zrovna zjišťovala věci o důchodech, invaliditě a také soc. dávkách.Připravuji takové shrnutí včetně znění zákonů, kterých se to týká,aby pacienti věděli,kam se obracet. V každém případě se odvolejte a trvejte na svém,pokud jste nebyla přehodnocována posudkovými lékaři.Hodně štěstí Líba.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Vygenerováno za 1.453 sekund
Powered by Diskusní fórum