lázně

Více
13. kvě 2009 13:28 #383 od Týna
lázně vytvořil uživatel Týna
Dobrý den pane doktore,
chtěla jsem se Vás zeptat (resp. moje mamka :unsure: ), zda mám nárok na lázně. Sice jsem na operaci byla v září, a vzhledem k tomu, že mám o 20 kg více, tak jestli mám nárok na nějaké lázně?
V sobotu se na Vás moc těším!:cheer:
S pozdravem
Martina Jiřinová (1987);)

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
13. kvě 2009 22:06 #386 od admin
Odpověděl admin pro téma Odp.:lázně
Martino,
myastenie nepatří mezi choroby, u kterých vzniká po thymektomii nárok na lázně. Není tomu tak u nás ani nikde v zahraničí.
S pozdravem
dr.Piťha

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
01. čvn 2009 10:08 #416 od Veronika_S
Odpověděl Veronika_S pro téma Odp.:lázně
Milá Marti,

je mi líto, že jsi přibrala, ale věř, že lázně to nespraví, to musíš sama. Taky jsem dost přibrala po thymektomii a hlavně po kortikoidech, ale jde to shodit. Samozřejmě s klesajícím prednisonem půjdeš dolů s váhou tak i tak, ale zásadní je se nepřežírat, navečer, když mě honí mlsná si udělám nastrouhanou okurku s plnotuč jogurtem a hodím do toho nějaká ta slunečnicová semínka, a to mě zaplní. taky je dobré sušené ovoce, meruňky atd a nesolit, vůbec! Po čase si na to zvykneš. Dlouho jsem takhle jedla a kila pořád nic a teď, když vysazuju prednison, jde to samo, mám pocit, že jsem dnem a dnem hubenější...i když mám pleť jako puberťák a chce to tři korekční makeupy na zakrytí. No co, ale žijem ne? To je to hlavní!

Posílám pozdrav ze Severní Moravy,
Veronika

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Vygenerováno za 0.728 sekund
Powered by Diskusní fórum