Cholesterol a angína pectoris.
- Tobby193
 - Autor tématu
 - Nováček
 - 

Méně
		Více

- Obdržená poděkování 0

06. bře 2009 16:40				#317
		od Tobby193

Cholesterol a angína pectoris. vytvořil uživatel Tobby193			

Mg. mám od 97roku. v posledním roce mi byla diagnostikována špatná funkce štítné žlázy.Přišlo se na to díky preventivní prohlídce kde se zjistilo že mám vysoký chlesterol a angina pectoris. Jsem vegetarián a nemám ani nadváhu (170/70)a tak mě to velice překvapilo. Může mi poradit jak s tím bojovat a dostat cholesterol na únosnou miru.Díky za odpověď a rady.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- admin
 - 

- Moderátor
 - 

Méně
		Více

- Obdržená poděkování 80

06. bře 2009 20:13				#318
		od admin

Odpověděl admin pro téma Odp.:Cholesterol a angína pectoris.			

Dobrý den,
tyto stránky jsou tématicky zaměřené na myasthenia gravis. Nezlobte se, ale tématům cholesterolu a anginy pectoris se zde nemůžeme zabývat, existují speciální porady, na které je vhodné se obtátit.
S pozdravem
dr.Piťha
					tyto stránky jsou tématicky zaměřené na myasthenia gravis. Nezlobte se, ale tématům cholesterolu a anginy pectoris se zde nemůžeme zabývat, existují speciální porady, na které je vhodné se obtátit.
S pozdravem
dr.Piťha
- Tobby193
 - Autor tématu
 - Nováček
 - 

Méně
		Více

- Obdržená poděkování 0

08. bře 2009 17:05				#320
		od Tobby193

Odpověděl Tobby193 pro téma Odp.:Cholesterol a angína pectoris.			

Dobrý den pane doktore.
Děkuji Vám za odpověď. Vaše stránky jsem našla jen díky mé kamarádce a musím říci že jsem velice potěšena, že jsou a že se jim daří a velice Vám za sebe děkuji,že mám i já možnost si přečíst všechny zajímavé dotazy a odpovědi i rady.Přeji Vám hodně pracovních i osobních úspěchů.

Děkuji Vám za odpověď. Vaše stránky jsem našla jen díky mé kamarádce a musím říci že jsem velice potěšena, že jsou a že se jim daří a velice Vám za sebe děkuji,že mám i já možnost si přečíst všechny zajímavé dotazy a odpovědi i rady.Přeji Vám hodně pracovních i osobních úspěchů.
		Vygenerováno za 1.286 sekund