Fyzické napadení sousedem s následnou manifestací myastenie

• Vlakii65
  • Autor tématu
  • Nováček
  • Nováček
Více
16. čvn 2026 21:15 - 16. čvn 2026 21:25 #3114 od Vlakii65
Dobrý den, pane doktore,
28.8.2025 jsem byla zfackována sousedem. Do té doby jsem žila v podstatě normální život bez zvláštních omezení. Po jeho útoku se můj zdravotní stav začal horšit. Spadla mě obě víčka, bolelo mne celé tělo, hlava, oči, viděla jsem rozmazaně a dvojitě, musela jsem dodechovat... 29.9. 2025 jsem byla hospitalizována v nemocnici na neurologii. Diagnoza zněla myastenie. Od té doby jsem v pracovní neschopnosti. Vše jsem nahlasila na policii. Bohužel jsem k lékaři šla až po 3 dnech. Tlak jsem měla i po 3 dnech vysoký více než 150/104, tep okolo 100 za minutu. Policie vše předala na přestupkové řízení. To ho nijak nepotrestalo. Ale od té doby čelím šikaně obou manželů, která vyústila v mé další napadení a rozvoji posttraumatického stresového syndromu. Policie přesto opět vše předala na přestupky. Podala jsem podnět na státní zastupitelství, aby se otevřelo první napadení a sloučilo se s druhým. Avšak potřebovala bych pro soud odborný lékařský názor, který by potvrdil příčinnou souvislost s prodělaným stresem a manifestací myastenie o měsíc později, o níž jsem do té doby neměla ani ponětí. Myslíte, že bych Vás o tuto velkou laskavost mohla poprosit? Všechny lékařské
zprávy Vám doručím. Třeba 2.7.2026 pojedu na kontrolu do
Prahy na neurologii k Mudr. Šeborové. Mým ošetřujícím lékařem v MG centru je Mudr. Dušan Ospalík. Prosím, pomožte mi, jsem zoufalá, život se mi otočil vzhůru nohama. Moc, moc Vám děkuji, hezký den
Poslední změna: 16. čvn 2026 21:25 uživatelem Vlakii65.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Vygenerováno za 0.435 sekund